Macht en Pracht II Galerie WFG en meer...

ARTZaanstad Hembrugterrein 16 | 17 | 18 juni 2017

met nieuw werk....
met nieuw werk....

Het evenement ARTzaanstad is een onderscheidende kunstbeurs in de regio. 

Honderd beeldend kunstenaars en ontwerpers uit alle delen van het land laten hun werk zien tijdens de zesde editie van ARTzaanstad. 

Alle getoonde werken kunnen direct gekocht of gehuurd worden.

 

artzaanstad.nl

 

“Macht en Pracht II” Galerie WFG Hoorn van 6 mei tot 9 september 2017

Sinds kort beschikt het West-Fries Gasthuis over een nieuwe galerie op de eerste verdieping: een prachtige royale ruime (ca. 36m2) waarin bezoekers even kunnen ontsnappen.

 

Van 6 mei tot 9 september is de galerie ingericht met het werk van Erna Peereboom. Thema voor deze expositie is "Macht en Pracht". Dit thema wordt vertaald naar de macht en pracht van Nederland en Hoorn in de Gouden Eeuw (van toen en nu, ja ook nu leven we in een gouden eeuw!).

Keerzijde hiervan is de kwetsbaarheid van de machtelozen, maar ook van de machtigen zèlf, die nu in de spotlight staan. Mensen van vlees en bloed.... Vergankelijk als de tijd..

 

Tentoonstelling ‘Boom II’ in de Boterhal (Hoorn)

 

Van 24 juni t/m 6 augustus 2017 is in de Boterhal in Hoorn de tweede tentoonstelling in het thema Boom te zien. In - Boom II- tonen 11 kunstenaars (leden van KVH&O en gasten) hun verbeelding van de boom. Ieder laat op eigen wijze en in zeer uiteenlopende materialen zijn of haar fascinatie voor dit onderwerp zien.

 

Deelnemende kunstenaars – Boom II :
Nelleke Allersma, Juul Bögemann, Carolien Broersen, Jan Grooteman, J.P. Hollenberg, Tanja Hollenberg, Peter Koelemeijer, Floor Max, Jadranka Njegovan, Erna Peereboom, Jan Stammes

 

De opening vindt plaats op zondag 25 juni a.s. om 16.00uur.

 

Voor meer informatie www.boterhal.com.

 

___________________________________________________________________________

Meer informatie:

Carolien Broersen  l  tel. 06-53840549  l email info@carolienbroersen.nl
De Boterhal | Kerkplein 39 | Hoorn | di- zo 13.00-17.00 uur - toegang gratis